Franska Alperna

Härliga torsdag. Om 2 timmar drar vi!

Hemma på måndag igen.

Vi ska hit bland annat:

image6

Jag tänker inte åka nedför den där backen dock. Den kallas The Wall.

:)

Ha det fint!





Negativt

...besked. Tyvärr.

Så är det. Jag får söka mer intensivt nu helt enkelt.

Ska betala hyran för 3 månader framåt på en gång nu när jag får lön. Då är lägenheten löst. Mat och sånt är en annan sak. Det får lösa sig.

1½ week left at work.

Streetdance idag. Blir skojsigt. Längtar tills i övermorgon också.


Halva dagen har bara gått, men den har hittills varit skum nog:

  • Jag har fått Nej till anställningen jag trodde jag skulle få.
  • Jag har sett en krock på leden nedanför mitt kontorsfönster.
  • En stor jävla råtta sprang förbi mina fötter på Hemköp nyss, jag blev livrädd.
  • Jag köpte en Center-choklad som visade sig smaka päron.
Märkligt. Ciao!

Väntan

Slö helg. Jag och min soffa är bästa polare nu. Tighta.

Väntar på beskedet om jobbet jag var på intervju inför. De skulle höra av sig senast måndag. Det är måndag imorgon. Mina tummar är blå. Hjälp mig genom att hålla dina också!

Köpte en mössa i lördags. Den ska få upplevelsen att åka utför i 250 km/h på fredag. Vi åker på torsdag. Hemma på måndag. French Alps.

Sen köpte jag faktiskt en cd-skiva också. Tro det eller ej. Det var längesen sist. Men det var faktiskt värt det. Michael Jackson släppte för 25 år sen albumet "Thriller". Den skivan sålde i 104 miljoner exemplar. Det är den skivan som sålt mest i hela världen, någonsin. Nu släpptes "Thriller 25". Klart man stöttar. Säga vad man vill, men han är faktiskt kung.

Skriver igen imorgon, när jag förhoppningsvis fått besked om jobbet.

Hojta på din pojke!

Februari

Måste vara den sämsta jävla månaden som uppfunnits. I alla fall februari 2008. Just den månaden är fan inte klok i huvudet. Februari, jag hatar dig!

Hela vardagen hänger löst denna månad.

"Hur ska jag veta vad som HÄNDER IMORN?
Vet inte vad som väntar när jag VÄNDER MIG OM!"

Slutsats: Vad som helst kan ändras när som helst. Man tror att man har ett säkert jobb t.ex. Men det kan vara borta på en kvarts möte. Uppskatta tamejfan allt ni har!

Puss på Alla Stjärtars Dag, förresten!


Två steg i rätt riktning.

Var på intervju idag. Det finns en chans att jag har ett jobb direkt efter mitt nuvarande jobb. NOLL arbetslösa dagar alltså. Det vore perfekt! Fick nämligen reda på att tjänsten jag sökte helst skulle bli tillsatt 1:e mars. Jag arbetar på mitt nuvarande jobb till sista februari. Som klippt och skuret, med andra ord. Tänk om. Tänk om. Då blir jag glad. Då har allt ordnat sig. I alla fall med min ekonomi och min lägenhet. But even if it feels like it went good, I'm still keeping my hopes on a shy level...


Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Vill du fira den med mig?


Avslutar med en skön kombination av Anna Ternheim och Max Peezay:

"Today is a good day"



Äntligen tillbaka i nuet...
Det har regnat jävligt länge, men idag är det mulet..


Det är faktiskt så det känns :)

Ett steg i rätt riktning

Onsdag kl 13. Första intervjun i jakten på något som räddar min existens. Min existens i den här lägenheten, alltså. Som jag nu trivs så bra i. Så önska mig lycka till. Så ska jag försöka greppa ett stenhårt handfast tag om en fet anställning.

Sen är det ganska skönt att kunna säga: "Nästa vecka drar jag till franska alperna! Där ska jag testa mina nya skidglasögon och se hur snabbt ambulansen tar sig upp på 4000 meters höjd (när jag åkt in i ett träd eller sju)."

Det vore väl trevligt om allt löste sig... But I'm keeping my hopes on a shy level..


Duktig helg

I helgen har jag inte festat. I helgen har jag fixat massa hemma. Jag är duktig.

Borrat överallt. Fått upp min jääättetavla i vardagsrummet, gardiner, spegeln i hallen och hyllan i sovrummet. Allt är uppe. Stabilt. Känner mig jävligt hemma nu.

Fast det är något som fattas denna helg...... Kom hit! :P



Franska Alperna

Det är inget som dämpar min panik, men något som i alla fall kommer bli ruskigt kul är resan till franska alperna. Åker den 21:e februari. 5 dagar på vift.

Chamonix är ett av bergen vi ska ramla nedför.

Jag ska stå här och blicka ut:
image5

Inte mycket...

... som står rätt till i min skalle just nu. Trött! .. Både trött.. och trött på allt... typ...

Längtar tills helgen. Då ska jag sova ut.




SÖMN ÄR BRA
image4

Metaforisk synvinkel.

Det är konstigt hur ett besked kan ge en känslan av att någon tar tag i ens värld och vänder den upp och ner, för att se allting trilla ur ens välfyllda fickor.

Har jobbat på en online communitysida i ett år nu (p.g.a. respekt för företaget behåller jag namnet för mig själv). Knepigt att moderbolaget plötsligt levererar ett besked om kraftiga ekonomiska nedskärningar för vår del. Det är nu det börjar gå bra. Vi har kommit till hälften på berget vi klättrar på. Den jobbiga första hälften är över och nu börjar vi bli bra på att klättra. Det är nu vi är på G. Då tar dom våra rep som vi klättrar med och sparkar 2 väl behövda anställda av 7. Nu blir det 5 st kvar. Undrar om de kommer klara av att klättra själva.

Jag har februari månad på mig att hitta något nytt. Annars får jag råna pensionärer för att klara hyran. Så om du är rädd om din mormor, tipsa gärna om något ställe som söker någon med IT-kompetens eller liknande.

RSS 2.0