Våga

Våga bryta mönster
Våga leva ut
Våga vara kär i någon som bor 30 mil bort
Våga hoppas
Våga se framåt
Våga lägga in en gayig trenchcoat-kille vid namn Myself i bloggen


image8

Ess i din ärm

Afasis nya skiva spelas mucho här nu...

Fedt!





Tillbaka till vardagen 2.0

Man blir seg när man går upp kl 6 på morgonen för att sedan jobba utomhus hela dagen. Har man supit under helgen vaknar man inte riktigt till liv under veckan efter, känns det som. Nu vet jag inte om det är mitt alkoholintag i lördags som gjort mig seg, men rent allmänt. Jag blir seg. När klockan slår 22 blir jag ruskigt trött varje kväll. Varje vardagskväll då. Jag brukar jobba över en del också, så min fritid på vardagarna är inte mycket att skryta med. Sliten Daniel kommer hem, äter, kanske mixar en timme på någon låt och sedan lägger han sig framför tvn. För att sedan framåt 22 inse att sängen satt igång sin starka dragningskraft. Jag brukar kunna kämpa emot dragningskraften till ungefär klockan 23. Då kommer John Blund och fullständigt våldtar mig. Det är mina vardagar.

Jag borde leva för helgen. Jag borde ha sjukt kul på helgerna. Det har jag, men på ett annat sätt. Det är inte lika kul att festa längre faktiskt. Men visst händer det rätt ofta. Det som känns prioriterat nu är att åka till the girl. I malmö, med andra ord. Ett dyrt nöje. Men väl värt.

Måste kolla om man kan få nån semester i sommar (är ju ny på jobbet). Det kommer jag att behöva. Dels för att vila mitt förväntat stressade och matta sinne, men även för att stimulera mitt Nina-beroende.

Varför bor Hampus i Karlstad, Krille i Stockholm och Nina i Malmö? Kan någon svara på det?

Det skrivs...

... alldeles för lite i den här jävla bloggen!

Helgen var bra, som vanligt under sådana omständigheter. Helgen som kommer ska bli bra också. Då blir omständigheterna nästan likadana, fast på bortaplan. Malmö, fredag till söndag. Det läggs mycket pengar på resande, men pengar är bara papper i jämförelse med känslan som omständigheterna ger.

Omständigheterna stavas Nina.

Träffade folk man inte ser så ofta i helgen, samt folk man inte sett på ett par år. Kul att se er och få höra om saker som hänt. Som att den ena blivit rektor och att den andra ska bli farsa. Galet att föreställa sig. Men kul för y'all!  =)

Nu ska jag äta Ben & Jerrys och kolla på tv.

Ciao.

Tomorrow...

...never dies. And tomorrow i'm 22.

En siffra till att plussa på. Tiden går. För det mesta snabbt. Men långsamt när man verkligen väntar på något.

Jag vill ha helg. Jag vill ha sömn. Jag vill ha avkoppling. Jag vill ha fest. Jag vill ha Ninja. Jag vill ha, ha, ha...

Väntar på en härlig helg. Kan inte bli nåt annat.

Tjolahopp!

RSS 2.0