Maskinen

Sjuk video. Afasi är rätt sexig som transa ändå. Haha.

Fett.

Vad tycker ni?


Fly fresh

Jag skriver alldeles för sällan. Suck.

I alla fall... Denna helg har Ninas föräldrar varit och hälsat på oss i Götet för första gången. Det var trevligt. De tyckte att lägenheten var mysig.  Har slitit som sjuttan nu dagarna innan och faktiskt satt ihop nya tv möblerna och fått upp snyggeskåpen på väggen. Även tvn har fått sin plats på väggen! Driftigt som fasen! Både jag och Nina tycker det är fresh. Nu börjar lägenheten bli något att bo i. Jag har ju bott här i 1 år och 4 månader eller nåt, men nu känns det äntligen som att man kanske skulle kunna ta den där inflyttningsfesten jag trodde jag skulle haft för ett 1 år och 2 månader sen. Hehe.

Vi var på freeport en sväng idag med Ninas föräldrar. Vi hittade faktiskt massor. Nina köpte den coolaste Nike windrunnerjackan någonsin (bilden nedan). Sen hittade vi Rörstrandmuggar och Kosta Boda glas, bra till samlingen. And more stuff...

Gillar när my babe hittar såna hära krejjer va:


Fly fly fresh for evah for evahh

Helgen har varit braaa.


Dop på dagen, tokröj på kvällen.

Igår var vi på dop. Jimmy och Jennys dotter heter Lily på riktigt nu, hehe. Det var kul, träffade folk man inte sett på evigheter! Tack för festligheterna, Lerumsbor! :)

På kvällen drog jag med Victor och Andreas (the Alm twins) på fest i Frölunda. På frölunda torg faktiskt, där jag också råkar bo, så det var nära! Där förfestade vi en liten bit in på natten och sen tog vi vagnen in till Avenyn. Där hookade vi upp med Nina, som varit på egna festligheter, och så drog vi några snabba öl och lite shottar på Rose and Crown eller vad haket heter. Sen drog vi till Peacock, där vi skapade gigantiska hål i våra plånböcker och dansade på soffor och bord till kl 5 på morgonen. Det var galet. Och galet roligt.

Idag är det segt!

Men igår var en bra dag! Man behöver sånt! :)

Vilse i Stockholm

Förra helgen var vi ju i Stockholm som sagt. Vi bodde hos Powka (Krille Den Korta) och hans kusin Beardy (Tommie Den Korta), i Sollentuna. På fredagen var vi på 25-årsfest hos Haby (han med den fräääscha lägenheten) och på lördagen utforskade vi Söders gator och drack öl. Rätt mycket pizza och alkohol that weekend. Men nice! När man tog flyget kändes det som att Stockholm låg runt hörnet.

Eftersom att dom två korta kusinerna inte hade några möbler i vardagsrummet (förutom en soffa i form av en ihoprullad madrass) så gjorde vi ett mål på väggen med hjälp av tejp. Sen lirade vi fotboll, massor.

Här är en bild på mig när jag gör en extremt skillad räddning i målet. Jag kallar den face-catch:




RSS 2.0