Fix up, look sharp!

Lite nya kläder jag köpte denna veckan:


         

Tee's från Imaginary foundation








Vad tycker ni?

Later...

Efter att ha irrat runt i stan drog jag och nina o tittade lite när Mattias (Skåning) o några andra göbbar målade. Det kändes lite som back in the days.


Sönday

Jao, jag beställde skorna nedan. Tyckte dom var fresh. Det är lite rea på Caliroots.. och fri frakt just nu.. http://www.caliroots.se  ..

Nu ska man ut o dra en repa på stadiga staden... Se om man hittar nåt najsans!

Later!

Life is all about weekends these days

Helgerna är det man lever för, typ.

Efter att ha festat varenda helg ett jäkla tag så är det skönt att unna sig en lugn helg. Igår, fredag, blev det dock lite för lugnt. Jag kom hem kl 16.30 från jobbet och var trött. Nina, som var hemma, var också trött. Så vi beslöt oss för att ta en tupplur. Sen tvärslocknade båda två och vaknade kl 21, med känslan "VA? Var e jag? Vilken dag är det? Vad är klockan?"... Snurrigt värre! Glodde på en film och somnade sen igen kl 24... Så när man imorse gick upp kl 9 så hade man legat i sängen i 13 ½ timme. Bortslösad fredag!

Idag kom Jimmy, Jenny och deras dotter Lily hit och hälsade pååå.. Vi käkade pizza, slappade och hade det allmänt gött. Trevligt.

Konstigt att man är så trött när man bara vilat. Men det är väl just därför.



Surfade lite och hittade dessa. Rätt fresh eller? Om man skulle beställa kanske..


Sunny sunday

Idag tog jag och Nina en promenad i slottskogen. Som när man var liten. Vi kollade på sälar, pingviner, älgar, påfåglar, människor och andra konstigheter. Vilken vårdag :). Sen åt vi flottig mat på Pizza Hut. Gött.

Jag är sugen på att boka tatueringstid, men samvetet säger att jag är i Money Saving Mode. Jaja...

Samhällsfara

Men seriöst. Ge Peezay och andra som är elit lite plats i media. Jävla skitindustri.


RSS 2.0